Stel je voor dat je jouw lichaam zou zien als een huis. Jouw huis, want jij bent de enige die in dat huis kan wonen. Het blijft je hele leven bij je. Het beschermt je, verwarmt je en het geeft je het veilige gevoel van thuis zijn, waar je ook bent. Maar wat als jouw huis niet fijn en veilig voelt? Als het voelt of alles zomaar bij je binnen kan komen. Je hoofd vol is en je lichaam onrustig. Je regelmatig je huis uitvlucht, of jezelf verstopt achter die dikke muur op je zolderkamer. Nou, dat is niet fijn!

Met het Villa Wijs visualisatie verhaal maak je een reis door je lichaam en ontdek je waar je in je lichaam aanwezig bent. Je gaat jezelf verplaatsen van hoofd naar hart of buik en ontdekt hoe je jouw huis kunt beschermen voor prikkels van buiten! Wanneer jij thuis bent in jezelf, ben jij baas in eigen huis. Dan maken inbrekers nog maar weinig kans! Met de daaropvolgende tekenopdracht, brengen we jouw huis in kaart.

Door op onderstaande link te klikken kun je de download van het verhaal beginnen.
Laat je me weten wat je er van vindt?

 ‘Een reis door Villa Wijs

 

Volg jij Villa Wijs al op Facebook? Villa Wijs heeft ook een besloten Facebook community. Dit is een besloten groep op Facebook waarin ik regelmatig mijn kennis deel en waar jij als ouder of opvoeder terecht kunt met jouw vragen en waar je jouw verhaal kunt delen met gelijkgestemde.