Vanuit je ooghoeken zie je de to do lijst van een halve meter op het aanrecht liggen. In je bovenkamer flitsen allerlei gedachten rond. Terwijl je de pauzehapjes van je kids klaarmaakt, werk je een boterham naar binnen en vul je nog snel dat ‘hulpouders gezocht’ strookje in.  Vanaf de WC klinkt een gillend kind; “Mám, ik ben klaahaar”. Je ziet op je telefoon de eerste mail van je klant oppoppen. Het liefst zou je meteen een reactie willen sturen. Tot je ontdekt dat je nog precies 10 minuten hebt voordat de schoolbel gaat!? Nog voor je de deur uitgaat, flitst er een leuk onderwerp door je hoofd waarover je graag een blog wilt schrijven, maar zodra je die ochtend je laptop opent, ben je alweer vergeten wat het was… Help!?

Soms gaan de dagen aan je voorbij zonder dat je weet wat je nu eigenlijk hebt gedaan. Je (be)leeft de dag in de ‘automatische piloot stand’. Hierdoor voel je jezelf aan het einde van de dag leeg getrokken en je hoofd loopt over. Je energielevel zakt naar zero, waardoor je alles intenser ervaart en je soms niet meer weet of dat wat je voelt nu van jou is, of van de ander. Het wordt lastiger jezelf staande te houden in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

Ben jij een ondernemende, gevoelige, intuïtieve mama (of papa) en herken jij jezelf in dit verhaal? Dan is deze masterclass vast iets voor jou!

Stel je eens voor…
Hoe zou het zijn als jij “in control” bent van jouw dag en jij bepaalt hoe je dag verloopt? Als je elke avond met een voldaan gevoel terugkijkt op de dag? Je voldoende tijd zou hebben om jezelf te laten groeien, weer gaat voelen waar je van houdt en eindelijk durft te doen wat je al heel lang wilt?

Droom je er van een opleiding te gaan volgen? Wil je het roer omgooien en van baan wisselen? Van je hobby je beroep maken? Of misschien wil jij wel dat bedrijf opstarten waar je al maanden van droomt!

 

Ik geef deze masterclass samen met Nancy de Waal. Nancy is Life & Business Coach. Daar waar ik een creatieve chaoot ben, is Nancy juist een prima planner. Ze heeft mij geleerd hoe ik meer structuur in mijn dag kan aanbrengen. Niet langer reactief reageren op alle prikkels die voorbij komen, maar proactief het heft in handen nemen en zelf bepalen hoe jouw leven er uit ziet.  Ik op mijn beurt heb haar uitgelegd hoe het zit met energie. Dat je soms gevoelens van anderen kunt overnemen, zonder dat je dat in de gaten hebt. Hoe ga je daar dan mee om, wat doe je er mee. Hoe houd je jezelf staande in een wereld die soms overweldigend kan zijn.

We vullen elkaar aan. Daarmee zijn we een top team! Wil jij er bij zijn, bij die allereerste masterclass die Nancy en ik samen gaan geven? Lees hier meer informatie over deze masterclass, of meld je meteen aan!