Goed geaard zijn, in het hier en nu blijven, thuis in jezelf zijn (in je lichaam), in contact met jezelf blijven. Allemaal heel belangrijk voor een hooggevoelig persoon. Vind je het moeilijk om goed geaard te zijn en te blijven. Weet je niet goed hoe je kunt thuiskomen en thuisblijven bij jezelf. En weet je al helemaal niet hoe jij dat jouw kind kunt leren? Lijkt het jou leuk en leerzaam hier een workshop over te volgen. Een avond over hooggevoeligheid bij jezelf en/of bij je kind? Waar je vragen kunt stellen, dingen kunt delen met andere. Een avond waarop je niet alleen ervaart hoe je thuiskomt bij jezelf, maar ook naar huis gaat met een aantal bruikbare tips en trucs. Lijkt het je wat?

Schrijf je dan nú in!

Op deze avond leer je wat hooggevoeligheid inhoudt. Wat het voor je kind (of jezelf) betekent om hooggevoelig te zijn. Kun je vragen stellen en ervaringen met elkaar delen én ga je naar huis met een aantal bruikbare tips en trucs.

 

 Workshop: Hooggevoelig, wat is dat?
Datum: maandag 13 juli
Tijd: 19:30 – 21:00, na afloop nog tijd voor vragen
Locatie: Kinderboekenatelier, Kloosterweg 68a, Waalwijk
Kosten: introductie aanbieding van €10,-
Inclusief: koffie/thee en iets lekkers

Opgeven kan door een mail te versturen naar info@dooresther.nl

 

Esther van Bijnen is eigenaar van 'Door Esther'. Zij is energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door haar ontwikkelde methode 'Villa Wijs', helpt zij kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Haar kinderen zijn haar belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die haar een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Wil je graag op de hoogte blijven van 'Door Esther', schrijf je dan in voor de nieuwsbrief: