Vol trots presenteren wij de geboorte van een nieuwe bewoonster van Villa Wijs! Lore is haar naam, het betekent droom. Lore is een dromertje, samen met Luva beleeft ze heel wat avonturen binnen Villa Wijs en maakt haar dromen waar. Samen leren ze de kinderen van de Villa Wijs training hoe je kunt luisteren naar je eigen binnenste. In balans te komen, in contact met zichzelf, zodat angsten verminderen, het zelfvertrouwen vergroot, waardoor ze beter in hun vel komen zitten en hun dromen durven waarmaken.

Wil jij dat jouw kind dit ook leert? Je kunt je nú inschrijven voor de Villa Wijs training die op 24 september van start gaat! Wees er snel bij, VOL is VOL!

 

Villa Wijs training

Data en kosten

 

Esther van Bijnen is eigenaar van 'Door Esther'. Zij is energetisch coach, docent dans en ervaringsdeskundige op het gebied van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Met behulp van de door haar ontwikkelde methode 'Villa Wijs', helpt zij kinderen en volwassenen thuis te komen in zichzelf. Haar kinderen zijn haar belangrijkste en grootste drijfveer. Zij waren het die haar een kijkje lieten nemen in de wereld van hoogsensitiviteit en nieuwetijdskinderen. Wil je graag op de hoogte blijven van 'Door Esther', schrijf je dan in voor de nieuwsbrief: